Control-IT for ISM

Ervaar de ISM-processen in de IT-dienstverlening aan productiebedrijven in een haven. Er komen verstoringen die binnen bij een helpdesk, die door specialisten worden opgelost. Ook moeten diverse wijzigingen worden doorgevoerd op de haventerminal. Men werkt met een beeld van de werkelijkheid, maar of dat klopt?
8-15 deelnemers.
Klik hier voor de Control-IT brochure.

Apollo-13 for ISM

Ervaar de diverse ISM-processen in de simulatie van de vlucht van Apollo-13. Tijdens deze vlucht ging er iets mis, gevolgd door de beroemde woorden: “Houston we’ve got a problem”. Alleen door goed samen te werken in de juiste processen, hebben de astronauten de kans het te overleven. De game bevat diverse originele beelden.
8-12 deelnemers. 

Demand-IT for FSM

In deze game ervaart u de posite van Functioneel Beheer tussen enerzijds de Klant/business en anderzijds de IT-leverancier. Case: een attractiepark wil tevreden klanten en een bepaald resultaat. Daarvoor moet het park regelmatig vernieuwen, maar ook dient er onderhoud plaats te vinden. De speeltoestellen worden daadwerkelijk gemaakt (met Knex). Een erg leuke en verhelderende simulatie.
8-16 deelnemers.
Klik hier voor de Demand-IT brochure.